Over Ons

Als doorgewinterde festivalgangers misten wij een plek waar je al je nodige festivalartikelen kon kopen. We werden moe van het zoeken in verschillende winkels en bedachten de oplossing, oftewel FESTIVALSPULLEN.NL. De webshop voor al uw festivalartikelen voor een lekker betaalbaar prijsje. In mei 2018 zijn we van start gegaan en sindsdien zijn we niet meer te stoppen! Het team bestaat uit drie jonge ondernemers, met als doel het festivalseizoen zo comfortabel mogelijk voor jou te maken. Relaxt toch? Scheelt jou weer tijd en wij doen het graag voor je! Maar wie zijn ‘wij’ nou eigenlijk? Goeie vraag toch? Dus bij deze een stukje over ons:

Nico, de duizendpoot met boerenverstand en een slecht gevoel voor humor. Naast model staan voor festivalspullen.nl is die ook erg handig met postzegels en een brievenweger. Houdt de touwtjes graag in handen en al helemaal als het om brillentouwtjes gaat. Nummer 1 sponsor van de bedrijfskas en vanuit zijn penthouse houdt hij de voorraad nauwlettend in de gaten.

Berend-Jan, de website man. Deze bijnaam spreekt boekdelen toch? Voor de minder snuggere mensen onder ons: Berend-Jan doet dus alles wat betreft de website, maar dan ook echt alles! Er gaat geen klant, muisklik of cookie op de website ongezien aan Berend-Jan voorbij. Door zijn onvermogen om op tijd te komen hoeft die gelukkig nooit zelf te wachten. Lekker toch. Daarnaast is Berend meester fotoshopper en koning in de kroeg.

Rik, meesterbrein en uiterst creatieve struisvogelaar. Lijkt soms van de aardbodem te zijn verdwenen, maar duikt altijd weer op. Heeft een neusje voor de nieuwste trends en met zijn oog voor detail weet hij wat jij wil hebben. Dit valt niet tegen te spreken toch?