FAQ

Verzenden
Wanneer betaal ik verzendkosten?

Binnen Nederland is de verzending gratis boven een bestelling van €20,-. Verzending onder een bestelling van €20,- kost €3,-.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Alle spullen die voor dinsdag 15:00 uur besteld zijn worden op de vrijdag erna bezorgd. Alle spullen die voor vrijdag 15:00 uur besteld zijn worden op de dinsdag erna bezorgd.

Mijn bestelling duurt langer dan drie werkdagen, hoe kan dit?

Heb je na drie werkdagen je spullen niet in huis en je hebt niks van ons gehoord; dan is er ergens iets mis gegaan en vragen wij je contact met ons op te nemen via info@festivalspullen.nl. Bij voorbaat onze excuses.

Betaalmethoden
Welke betaalmethoden worden geaccepteerd?

Je kunt je bestellingen betalen met iDEAL, ING Home’Pay, Creditcard en Bancontact.

Bestellingen en retourneren
Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling?

Wanneer je de bestelling correct hebt afgerond en al je gegevens zijn ingevuld, ontvang je binnen enkele minuten na afronding een orderbevestiging per e-mail. Wanneer je deze mail niet ontvangt, kan het zijn dat het e-mailadres niet correct is ingevuld. Mail naar info@festivalspullen.nl met daarin uw juiste e-mailadres.

Hoe kan ik een order retourneren?

De ruiling dient binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aangemeld te zijn via info@festivalspullen.nl met daarin vermeld het factuurnummer, het item en de reden van het retour.

Retour adres:
Festivalspullen.nl
Herbenusstraat 5
6211RA Maastricht

Voorwaarde hiervoor is dat het artikel ongeschonden en in originele staat is.